Det er koldt i Danmark netop nu og de fleste af os, vil egentlig gerne have noget mere varme. Så hvorfor ikke tage til Gran Canaria, når det ikke behøver at koste mere end omkring 3200 kroner for både fly og hotel. Med afgang fra Københavns lufthavn fra midten af marts og en uge frem. Er du fra Jylland og ønsker en rejse til samme destination Gran Canaria med afgang fra for eks. Aalborg lufthavn, vil rejsen blive betydeligt dyrere, da du så vil skulle af med 4000 kroner.

Naturligvis for samme rejse, men blot med afgang fra en anden lufthavn. Så der er mange penge at spare for dig, blot ved at vælge den rigtige afgang fra Danmark samt på det rigtige tidspunkt. Jo hurtigere du er ude og bestille din pakkerejse med fly og hotel, desto billigere vil du også kunne finde rejsen. Så det handler om, at vide hvornår man skal af sted i god tid, da det er her, at du vil kunne spare rigtig gode penge.

Hvor finder jeg et tilbud som dette til Gran Canaria?

Nu skal det hele ikke kun være snak og derfor vil jeg naturligvis vise dig, hvor du finder et tilbud som dette til Gran Canaria og til mange andre ferie destinationer. Du finder billige pakkerejse tilbud til bl.a. Gran Canaria her. Eller på nedenstående information, hvor du ligeledes vil kunne finde flere information omkring priser, hotel samt specifikke afgange og hjemrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *