Lanzarote er en ø som har 110.000 indbyggere, der er delt ind i 7 kommuner. Øen lever tæt op af en vulkan, Timanfaya, som den dag i dag er aktiv.

Vulkanen på Lanzarote tiltrækker mange turister som gerne vil se hvordan en aktiv vulkan ser ud. Det gør også at de mange spanske turister holder sig ved den sydlige del af øen, mens andre turister – primært europæere – holder sig på den nordlige del.

Da øen er populær hos mange turister, betyder det også at dens lufthavn har travlt hele året rundt. Gennemsnittet pr. år er 5.000.000 turister, som lufthavnen skal have igennem, begge veje.

Af europæiske turister, som ikke vil se på den vulkan der befinder sig på jorden, kan du også komme ud og se en svovlsø som har dannet et krater der befinder sig ud til vandet.

Er du en af dem der gerne vil bade, kan du tage på stranden Playa de Papagayo, som er en af de mest berømte strande på Lazarote. Du kan også tage ud til noget som de indfødte kalder for Los Hervidores, som er en grotte hvor bølger rammer ind i hinanden.

Til sidst skal man, som turist, tage ud og spise og prøve det lokale mad der er. Et godt sted at kunne gøre dette er ved Mirador del Rio, som er en restaurant hvor du kan se ud over Isla La Graciosa.

Øen har derudover 12 beskyttede parker, hvor en af de 12 udgør øens nationalpark, som er et kig værd.

Når du går ture på stranden vil du komme til at møde ind i de mange lystbådehavne. Her er det muligt at kunne leje en båd for et par timer hvorefter du kan sejle rundt blandt de kanariske øer og se den smukke natur.

Det er også muligt at få en guide i en båd, så du ikke selv behøver at sejle.

Lanzarote er også øen for de mange nye modebutikker kommer. Det mode som de har her, er noget som mange af de danske butikker og webshops gerne vil efterligne.

Til sidst behøver man ikke at sove om natten. Du kan nemlig gå på mange af de berømte natklubber som der befinder sig på Lanzarote, eller tage til en af de andre øer.

Vil du til et af de andre øer, kan du tage til Ibiza som blandt andet har Europas største natklub med plads til over 10.000 mennesker.

Post not found !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *