Stikker du af sydpå så snart det danske vejr bliver koldere, så skal du til at pakke kufferten nu. Det bliver nemlig kun køligere fra nu af, og sidste uges novemberkulde kunne godt tyde på en endnu koldere december.

Har du netop booket rejsen sydpå, så venter der en længere flyvetur, og til den har du brug for underholdning. På charterrejser og rejser generelt, hvor der er pools, er det ofte mange børn med i flyet, så den bedste underholdning på sådan en tur, er et par gode høretelefoner.

God lydkvalitet

Skal du flyve længere tid, eller vil du også bruge høretelefonerne på andre tidspunkter, så skal du skaffe dig nogen, som giver god lyd og holder længe. Bor du i Esbjerg og omegn kan du for eksempel smutte forbi her: https://drewsens.com/bang-olufsen-esbjerg/ hvor deres showroom giver dig rig mulighed for at finde et par gode høretelefoner.

Det er altid en fordel at kunne prøve dem inden du køber, idet det er meget individuelt hvilke der passer. Nogen foretrækker dem der hedder on-ear, som sidder uden på ørerne, mens andre foretrækker around-ear. Derfor er det en god idé at prøve de forskellige inden du beslutter dig.

Godt indhold

Når du først har fundet et par fornuftige høretelefoner, så skal de fyldes med god lyd. Her skal du huske at der formentlig ikke er internet i flyet, så du skal downloade alt hvad du skal lytte til inden du flyver. Det kan anbefales at veksle lidt mellem din yndlingsmusik, en god lydbog eller de nyeste afsnit af hvad end podcast du lytter til lige for tiden. Her kan det være en god idé at veksle lidt mellem genrerne, så du ikke bliver rastløs på flyveturen. Sørg for noget behagelig musik at falde i søvn til, en spændende lydbog at blive fanget af og en sjov podcast at grine til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *