I Spanien kan du få mildt vejr hele året rundt, derfor vælger folk i høj grad også at rejse til Spanien, når ferietiden melder sig. Det gælder selvom det er vinter, sommer eller en anden årstid. Dertil kan du få fantastiske oplevelser i Spanien. Herunder både kulinariske, arkitektoniske og kultur oplevelser.

Nogle lader sig stoppe af prisen, fordi de tænker, det er for dyrt at rejse til Spanien. Men det behøver det slet ikke at være. Hvis du elsker Spanien og ikke har en præference om lige præcis, hvor i Spanien du vil hen, så kan du finde nogle af de billigste afbudsrejser her.

Her kan du rejse hen i Spanien

Er du ikke så kendt i Spanien, og ved du ikke, hvad man kan opleve, så kan du læse med herunder. Destinationer, du kan tage til, er blandt andet:

  • Barcelona
  • Gran Canaria
  • Ibiza
  • Mallorca
  • Lanzarote
  • Tenerife

Du har garanteret hørt om nogle af stederne før. Barcelona er hovedstaden i regionen Catalonien. Barcelona er især kendte for deres unikke fodboldhold FC Barcelona, som spiller hjemmekampe på Camp Nou. Det siges, at man skal prøve at se en kamp – uanset om man interesserer sig for fodbold eller ej. Der er en helt ubeskrivelig stemning. Du har også mulighed for at se den verdensberømte kirke Sagrada Familia.

Mallorca er der, hvor Olsen Banden altid tager til for at feriere. Her får du en rigtig charterferie, men hvor der også er en fascinerende natur. Der er også muligheder for udflugter, og du kan opleve billige markeder.

Er du til sport og action, så kan du tage til Lanzarote, hvor der er masser af mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene. Du kan cykle i bjergene, windsurfe og andet. Desuden kan du opleve en vulkan på den nordlige del af øen. Der er masser af spisesteder, og du kan også komme på markeder her.

Spis dig mæt i tapas og paella

Spanien er landet, som har opfundet tapas. Du kan få al verdens små retter med spanske specialiteter og friskbagt brød til. Der er både kød, pestoer, olier, ost og andet du kan mikse sammen på en skive brød.

Derudover er en anden kendt specialitet paella. Den består af ris, kød fra fjerkræ, skaldyr, krydderier, grønt og i mange tilfælde safran, som giver den karakteristiske gule farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *