Jeg har fået en del forspøgelser på, hvordan man booker et hotel direkte her fra bloggen. Det vil jeg nu forsøge, at guide dig igennem, da dette er ganske simpelt også du ved det til en anden gang. Så kan du nemt booke dit næste hotel, inde fra Hotels.com til din næste rejse destination.

Inde under alle indlæg her på bloggen samt på forsiden, vil du ude i højre side, kunne finde en boks fra Hotels.com. Den boks kan du skrive direkte ind i og dermed booke dit næste hotel. Trykker du på “Søg”, vil du komme direkte ind på Hotels.com’s hjemmeside, hvorfra du vil blive bedt om, at indtaste yderligere oplysninger. Det er smadrer nemt og søgningen, vil vise dig de bedste hoteller i den by, som du søger hoteller efter.

Jeg håber at dette indlæg hjalp dig, som har haft problemer med at bruge boksen eller ikke har vidst hvordan den helt fungeret. Nu er du i hvert fald klar til, at booke dit næste hotel via Hotels.com. Husk og del og følg med på bloggen, da der fremover vil komme flere nye hoteller og anmeldelser af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *