SMS lån og mobillån er to af de mange hurtiglån, som i øjeblikket florerer på danske lånemarked. Selv om der er mange konkurrenter til SMS lån og mobillån, så ligger de to lån i toppen på listen over favoritlån. Men hvorfor hitter netop disse to lån blandt låneansøgerne? Jo, det er der flere grunde til. For det første så kræver det kun, at du har en mobil ved hånden. For det andet så skal du ikke udfylde side op og side ned om personlige oplysninger. Du behøver kun at opgive få informationer som fx dit ønskede lånebeløb, CPR-nummer og telefonnummer. Det sender du af sted i en SMS, og en tilbagemelding på din ansøgning bipper ind på mobilen inden for en time. Og så snart du har godkendt låneaftalen, vil dit SMS lån eller mobillån automatisk blive overført til din Nem Konto. Det er så enkelt, som det kan blive. For det tredje så kan du selv være med til at afgøre, hvilket beløb du vil betale tilbage hver måned. Skal det være et lavt beløb? Eller et lidt større? Det aftaler du med din låneudbyder.

Er det en god idé at optage et SMS lån eller et mobillån ?

Om det er en god idé at tage et SMS lån eller et mobillån, kan du næsten kun selv afgøre. Du kender dig selv bedst – hvad du har brug for, og hvad du har knap så meget brug for. Og du kender din økonomi ud og ind, så du ved, om dit budget kan klare afdrag på et lån. Har du alligevel svært ved at træffe en endelig beslutning, kan nogle spørgsmål måske skubbe dig det sidste stykke vej. Så kan du nikke genkendende til bare et af nedenstående spørgsmål, så er det måske slet ikke så tosset en idé at springe ud i et ja til at ansøge om et SMS lån eller et mobillån:

  • Har du pludselig fået tandpine? En tandpine, som ikke bare forsvinder af sig selv igen, uanset hvor meget du prøver på at tænke på andre ting? Ja, så der er ingen anden udvej end at gribe mobilen og få ringet til tandlægen i en fart. Her kommer en uforudset regning dumpende ind af døren.
  • Sidder du derhjemme midt i vinterens mørke tid og kulde? Og kan de lysere og varmere himmelstrøg give dig mere energi og et bedre humør? Jamen, så er der mange fantastiske steder at rejse hen i verden. Tænk bare i retning af Thailand. En ægte ferieperle og et paradis for varmeelskere. Her vil en god portion nysgerrighed give dig mange gode oplevelser og en energi, du måske ellers ikke ville få ved at sidde derhjemme.
  • Er du en af dem, som planlægger dig ud af alting? Både på arbejdspladsen og i privatlivet? Slip dig selv løs og bryd ud af vanen som planlægger for en stund. Mange af de oplevelser, som du vil huske tilbage på som gode minder, skabes netop af impulsive beslutninger. Tag derfor et SMS lån eller mobillån og lån et beløb, der giver dig lov til at udforske den side af dig selv. Du vil blive overrasket over, hvor god en følelse du får, hvis du giver dig selv lov.

Du er kun lige begyndt

Tager du et SMS lån eller et mobillån for første gang? Så behøver de gode oplevelser jo ikke at slutte her! Du kan sagtens tage et mere SMS lån og mobillån – og måske endnu et. Der er ingen, der står med en løftet pegefinger bare fordi, du godt kunne tænke dig at udforske livet endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *