Tenerife er en af de største øer som ligger ved de kanariske øer. Det bliver af mange betragtet som øen, hvor flere fra de andre øer, dagligt tager til for at beundre.

Tenerife har nemlig deres eget flag som har en kongelig blå farve, hvoraf der er to streger fra hvert hjørne ind mod midten.

Øen er, som sagt, den største, hvilket også kan ses på indbyggertal. Tenerife har 900.000 indbyggere, mens de omkringliggende øer har knap og vel 200.000 indbyggere.

De 900.000 indbyggere er delt op i 31 kommuner, hvor som har deres størrelse. I Tenerife er størstedelen også troende, hvor de fleste tilhører den katolske kirke, som har en lang og dyb historie.

Tenerife er dagligt en del af Spanien, trods deres eget flag. De har ligeledes Spaniens højeste punkt, som der er mange der tager ned for at bestige.

Da de også er en del af Spanien har de også en god sports kultur og er meget glade for Tenerifes fodboldhold, som de omkringliggende øer også tager hen for at se spille.

Deres fodboldhold ligger dog ikke i den bedste række, men har alligevel en plads til godt og vel 22.000 tilskuere, som næsten altid bliver set. Kommer man derned i sæsonen bør man derfor tage et smut ind til den gode stemning.

Tenerife er, i modsætning til mange af de andre øer, en veludviklet ø, som har en infrastruktur der kan matche dens befolkning.

Det betyder at der både er en lufthavn, som tager imod over 8 millioner turister om året, mens de også har en motorvejsnet, ligesom de også er dækket godt ind af diverse busser – selv ude i udkanten.

Derudover er det muligt at kunne få vand og el til alle dele af øen, uden at det behøver at gå ned et par timer om dagen. På Tenerife kan det nemlig blive meget varmt, og det er derfor vigtigt at have adgang til vand. Der findes også diverse vandposter på Tenerife som man snildt kan tage fra.

Turister tager tit til Tenerife

Er du en turist der gerne vil til Tenerife, kan du snildt gøre dette uden problemer. Tenerife er nemlig en af de bedste øer at tage til, og er fyldt med forskellige luksushoteller og badestrande.

Tenerife har ligeledes en af de flotteste nature af alle øer, og bestemt en gåtur rundt.

Post not found !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *