En af de bedste måder, man kan opleve et nyt land på, er fra vandet. Så hvorfor ikke planlægge en lækker ferie til det spanske – men på en båd eller tæt på havet? Så kan du bedre opleve alt det spændende, Spanien har at byde på ved havets overflade (og måske også under havoverfladen?). Læs med her og få inspiration.

Lej en båd for en dag

Mange steder ved vandet i Spanien, kan man faktisk leje en båd for en enkelt dag. Så kan man have båden og alt på den for sig selv i løbet af dagen. Og det giver bestemt en masse skønne oplevelser. Dog kræver det ofte, at du har lidt udstyr og viden med hjemmefra, da det ikke altid er ombord. Du kan finde alt indenfor marineudstyr hos marineudstyr.dk. Så er du sikker på, at der er styr på det dernede.

Tag på en guidet tur på havet

Hvis du ikke er så meget til at sejle selv, findes der masser af guidede ture på havet i Spanien. På den måde kan du få et indblik i alle de hemmelige perler ved vandet, og du får ovenikøbet en masse information undervejs på turen. Disse ture er dog ofte lidt dyrere, da du skal betale en anden for at være med på turen, eller også er du ikke alene om at være på båden, og det kan godt føles lidt turistet.

Prøv et paddleboard

En sjov og fysisk aktivitet er at prøve et paddleboard, mens du er ved vandet i Spanien. For det første prøver du en ny aktivitet, og for det andet får du en masse god motion. Begge ting er helt perfekte, når man er på ferie. Så hvorfor ikke prøve et paddleboard, mens du er nede i det varme Spanien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *