De fleste danskere længes efter en flot sommerkulør, men når vi endelig har muligheden, bliver vi næsten for ivrige. For mange ender solbadningen ofte i en mindre forbrænding, rødt eller afskallet hud. Nogle gange er man endda nødsaget til at gå med t-shirt eller opholde sig i skyggen en hel dag. Hvis du skal på badeferie i Spanien, kan du ikke undgå mange solskinstimer. Det er derfor vigtigt, at du er forsigtig og tålmodig, hvis du vil slippe for ovenstående scenarie. Ved hjælp af nogle få tips og tricks kan du opnå en lækker og sund brun farve, som endda også vil holde længere.

3 gode råd til at undgå en solskoldning

Råd nummer 1 er solcreme. Mange tror, at de ikke kan blive brune, hvis de bruger solcreme, men det er en fejl. Det anbefales, at man bruger faktor 30, når man er sydpå, og det gælder under hele ferien. Det er ikke nok at smøre sig én gang om dagen. Tag solcremen med til stranden og smør dig flere gange.

 

Råd nummer 2 er pause fra solen. Hvis du steger i solen hele dagen, har du ikke bare større risiko for at få en forbrænding, men også større risiko for hudkræft. En rettesnor kan være at opholde sig i skyggen under middagssolen, hvor den er skarpest.

 

Råd nummer 3 er vand. Put ekstra meget solcreme på, når du bader, og tag en langærmet trøje på, hvis du er ude at sejle. Vandet reflekterer nemlig solen.

Sådan holder din farve længere

Udover at følge ovenstående 3 råd kan du bevare din sommerglød ved at drikke rigeligt med væske. En bodyscrub og en god fugtighedscreme kan også gøre underværker. Ved at følge disse tips og tricks vil du opnå en flot og sund kulør, som oveni købet holder længere. Med en naturlig og frisk sommerglød er du klar til at få taget en masse flotte feriebilleder, som du efterfølgende kan få fremkaldt nemt, billigt og i en god kvalitet.

 

Læs mere om dine muligheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *