Overskriften er rigtig. DU kan nu flyve til Barcelona for kun 926 kroner helt frem til slutningen af marts. Det er ekstremt billigt, da priserne for at flyve til Barcelona normalt ligger på langt over 1000 kroner. Er du pensionist, forældre med børn eller andet, er dette en rigtig god mulighed for at tage til Barcelona og opleve den fantastiske by i Spanien. Dette skal dog siges, at det kun er for fly, men faktisk kan du direkte på Supersaver.dk også booke et hotel. Det vil altså sige, at du kan booke både fly og hotel samlet i en pakke til en formidabel pris, som du ikke vil kunne finde andre steder.

Kan du eller din familie godt lide fodbold, har i mulighed for at opleve Europas største stadion Camp Nou. Et helt fantastisk stadion som har budt på nogle store triumfer for det lokale fodboldhold FC Barcelona. Noget du skal opleve på din næste tur til Barcelona, hvis du godt kan lide fodbold eller det har bare en lille interesse hos dig.

Grib chancen og flyv til Barcelona og oplev en af de største byer i Spanien. Du ved aldrig, hvornår chancen opstår igen, så det er med at gribe den, mens den er der. Byen har også meget historisk at byde på bl.a. Sagrada Familia, som er en kæmpestor kirke, der har været bygget på i flere hundrede år og som der stadig bliver bygget på. Det siges, at man aldrig vil blive færdig med at bygge på kirken og det er et helt enormt syn, så stor den kirke er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *