Selvom der hele tiden dukker det ene rejsemål efter det andet op, så foretrækker mange danskere at tage på solferie til Spanien. Flere og flere danskere rejser nemlig på ferie til Spanien, og dette rejsemål har aldrig været mere populært. Landet indtager sågar en helt klar og sikker førsteplads, når danskernes foretrukne feriedestination, skal afgøres – tæt fulgt af Frankrig og Italien.

Spanien har nemlig det hele, og mange vil sige, at landet er komplet. Her kan man både opleve gastronomi, kultur, strande og klima, og det er svært ikke at lade smukke Spanien overvinde sit hjerte.

 

Landet der har det hele

I Spanien er der altså mulighed for at slappe af eller gå lange ture på de fantastiske strande, som er i en liga for sig. Der er også mulighed for at finde uberørte steder og bugter, som man bare kan nyde. Ud over det, kan man få tilfredsstillet sit shoppehjerte i de små butikker eller på de lange populære gader, som har alle de store og dyre designerbutikker. Når man har shoppet hele dagen, kan man besøge de moderne og hyggelige barer og natklubber hele natten. Der går ikke lang tid, før man kan opleve dette. Med de billigste afbudsrejser kan man flyve inden for få dage, og rejselængden er blot på tre timer – så står man med spansk jord under sandalerne.

 

De mest populære spanske destinationer

Både Barcelona, Palma, Madrid, Gran Canaria, Lanzarote, Mallorca, Ibiza, Valencia, Sevilla og De Kanariske Øer er populære destinationer blandt danskerne. Danskerne er vilde med Spanien, fordi de minder så meget om Danmark med en hyggelig og afslappende stemning. Derudover har landet meget at byde på, og man kan holde ferie der, uanset om man blot ønsker afslapning, eller hvis man vil på aktiv ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *